GROEN PRODUCT

Multigas is ervan overtuigd dat propaangas kan bijdragen aan een groenere wereld – Propaangas is bij verbranding een proper product en de gasfles of de gastank (= de verpakking) wordt telkens opnieuw gerecycleerd – Flessen en tanks gaan tot wel 50 jaar mee.

TRANSPORT

Het wagenpark van Multigas bestaat uit recente vrachtwagens, alle vrac-wagens voldoen aan de euro5-norm – Al onze chauffeurs volgen een cursus E-driving onder begeleiding en opvolging van externe experts. De focus ligt op veilig, economisch en ecologisch rijden. Deze cursus wordt regelmatig opgefrist – Multigas investeert in technieken om zo efficiënt mogelijk te leveren bij klanten en zo de vervuiling te beperken. Zo houden wij het tankpeil online bij via afstandslezing om de leveringstermijn te optimaliseren. En geven wij de factuur onmiddellijk af bij levering.

SOCIALE INITIATIEVEN

Multigas is nauw betrokken bij het sociale leven rond ons hoofdkantoor in Gent (gelegen in de dekenij Meulestede). Multigas is cosponsor van Cultureel Centrum Meulestede www.ccmeulestede.be. De voorzitter van de RVB zet zich reeds 50 jaar belangloos in voor de lokale gemeenschap.

DUURZAAMHEID

Multigas werkt waar mogelijk met Belgische leveranciers – Het bedrijfsgebouw is duurzaam, de muren worden niet geschilderd – Zonnepanelen voorzien een groot deel van het elektriciteitsverbruik – Multigas maakt gebruik van gerecycleerd papier.

DIVERSITEIT

Multigas gelooft dat diversiteit op de werkvloer een meerwaarde betekent voor alle werknemers – Multigas werft ook schoolverlaters en 50-plussers aan – Medewerkers met andere geloofsovertuigingen genieten respect en krijgen verlof op hun belangrijke feestdagen – Vrouwen en mannen worden op dezelfde basis gerenumereerd.