Multigas, de gasspecialist

Multigas kan terugvallen op een solide knowhow over uiteenlopende gasproducten, technieken en accessoires. Het familiale bedrijf biedt een uitgesproken klantgerichte service. Multigas is CERGA-gecertificeerd en kan een PED-dossier aanleggen. De medewerkers zijn opgeleid en beschikken over alle wettelijk vereiste attesten.

Multigas verdeelt propaangas, huishoudelijk gas, industrieel gas, aardgas, autogas en ballongas. Zowel particulieren als professionele en industriële klanten kunnen er tevens terecht voor technieken en alle denkbare accessoires. Als echt familiebedrijf onderscheidt Multigas zich door zijn zin voor dienstverlening, zijn klantgerichte oplossingen op maat en zijn aangename werksfeer. Multigas gelooft al ruim een halve eeuw rotsvast in de voordelen van propaangas, een ecologisch, economisch en overal inzetbaar product. Een beproefde technologie, die sinds jaar en dag zijn nut bewijst. In de Multigas Shop bij de Gentse hoofdzetel aan de Wiedauwkaai kunnen klanten het assortiment ontdekken en inlichtingen vragen. Daar vindt men ook een ongeëvenaard aanbod aan accessoires voor alle propaangastoepassingen. Tienen heeft de belangrijkste accessoires eveneens in voorraad. De rest kan snel op bestelling worden geleverd voor afhaling in Tienen of aan huis.

Kennis vergaren en ervaring opdoen, al een halve eeuw lang.

Wij zijn er fier op, en u geniet ervan.
1959 : Oprichting Gandagas met flessenverdeling over gans Vlaanderen * 1984: Oprichting Gasbottling in Gentse Haven * 1990: Overname Rogas voor bulk in en rond Gent * 1991: Overname Steelgas voor bulk tot aan Kennedytunnel * 1991: Herstructurering van Gandagas/Rogas/Steelgas tot Gandagas Company nv * 1998: Overname Alkagas voor bulk voorbij Kennedytunnel * 2005: Overname Frigas/Multigas voor verhoging volume bulk en flessen * 2008: Herorganisatie Alka-Gas/Frigas/Multigas tot Multigas nv * 2009: Verkoop Gasbottling en centralisatie vulling gasflessen in Multigas Tienen * 2010: Samengaan Gandagas Company nv en Multigas nv * 2011: Overname Actiongas voor verhoging volume bulk regio Limburg

Dankzij de fusie tussen 5 sterke lokale spelers (Gandagas / Frigas / Alka-gas / Multigas / Actiongas) is Multigas intussen uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke propaangasdistributeurs in Vlaanderen met meer dan 50 jaar ervaring.

Altijd in uw buurt

Met vestigingen in Gent en Tienen, verdelers over heel Vlaanderen en chauffeurs die dagelijks het land doorkruisen is de service van Multigas nooit ver weg.

Naast de hoofdzetel in Gent beschikt Multigas tevens over een vulcentrum in Tienen. Klanten kunnen terecht bij een netwerk van ruim 50 verdelers voor gasflessen en accessoires. Eigen chauffeurs leveren ten slotte de producten – en de bijbehorende technieken – aan huis.
Verdelers

Eigen vulcentrum

Multigas vult zelf de gasflessen en verzekert daar bij de productkwaliteit en veiligheid.

Het eigen vulcentrum in Tienen verkreeg een vullicentie van de overheid, die aantoont dat het beantwoordt aan alle veiligheidsnormen. Door zelf in te staan voor het vullen, kan de onderneming niet alleen de productkwaliteit, maar ook de veiligheid van de gasflessen garanderen.