ADR CHAUFFEUR DISTRIBUTIE

Vacature: ADR Chauffeur Gasdistributie bij MULTIGAS nv

Welkom bij MULTIGAS nv! 🚚💨

Bij MULTIGAS zijn we gepassioneerd door de distributie van propaan- en butaangas, met meer dan 60 jaar ervaring in de sector. Met trots zijn we uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke gasdistributeurs in België, met een thuisbasis in Gent en Tienen.

Wat houdt de job in?

Als ADR Chauffeur ben je de spil in onze gasdistributie. Je zorgt voor een vlekkeloze distributie van propaangas in flessen en bulk. Jouw route strekt zich uit over Vlaanderen, met vertrekpunten vanuit thuis of ons distributiecentrum in Gent. Wekelijks haal je nieuwe flessen op bij ons vulcentrum in Tienen, en af en toe werk je in onze shop te Gent. Het is een gevarieerde job met vaste klantenrondes, waar geen enkele dag hetzelfde is!

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een C-rijbewijs en de bijbehorende vakbekwaamheid.
  • Een geldig ADR-rijbewijs is een pluspunt, maar we zijn ook bereid om je hiervoor op te leiden.
  • Ervaring als chauffeur in distributie en kennis van (propaan)gas zijn voordelen.
  • Je bent niet bang voor fysiek werk en plant graag en efficiënt jouw routes.
  • Je zorgt voor een propere vrachtwagen en volgt de veiligheidsvoorschriften op.
  • Klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor ons essentieel.

Wat bieden wij?

Bij MULTIGAS kom je terecht in een familiale KMO met veel flexibiliteit. We bieden jou een vaste voltijdse job (40u/week) in een dynamisch en hecht team. Je hebt de mogelijkheid om de vrachtwagen mee naar huis te nemen om van daaruit te vertrekken, of je kunt deze stallen op ons bedrijfsterrein – de keuze is aan jou! We voorzien een grondige interne opleiding en een competitief salaris, inclusief een flexibele vakantieregeling tijdens de zomermaanden (tot 32 dagen verlof).

Solliciteer nu!

Klaar om deel uit te maken van ons team? Stuur je sollicitatie naar [email protected] tav Lindsay De Donder en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij MULTIGAS!