Maatregelen COVID-19

Beste klant,

 

Net als u maakt Multigas zich zorgen over de veranderende situatie betreft het nieuwe coronavirus.

U mag op Multigas rekenen : we blijven u bevoorraden met propaan gedurende deze onzekere periode.

Daarom doen we al het nodige om onze klanten en ook onze medewerkers te beschermen. Mogelijks zijn we daardoor iets moeilijker telefonisch bereikbaar omdat onze administratieve medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit werken.

Wij rekenen op uw hulp en begrip voor het volgende :

 

Bestel zoveel mogelijk per app

mijn.multigas.be: Deze bestellingen worden automatisch verwerkt en klaargemaakt voor de planner, gedurende meerdere momenten per dag.

 

Contact per telefoon 

Omwille van het thuiswerk vervroegen wij onze zomer-telefoonuren en zijn wij vanaf nu elke weekdag bereikbaar van 9u – 15u.

Echter is het mogelijk dat uw telefonische oproep niet altijd onmiddellijk beantwoord zal kunnen worden omwille van technische redenen. Wij vragen uw begrip daarvoor.

U kan zich altijd richten tot ons via email: [email protected].

 

Openingsuren Fik by Multigas

Tijdens de voorbije weken hebben wij de toonzaal Fik by Multigas moeten sluiten wegens de corona maatregelen. Vanaf 11/05/2020 openen wij de toonzaal opnieuw, volgens onze vaste normale openingsuren. Woe tem vrij 13u00-17u30 en za 10u00-15u30.

Wij rekenen op u om op deze locatie de maatregelen betreft social distancing correct toe te passen en te respecteren, waarvoor onze dank.

 

Openingsuren Shop Gent

De maatregelen volgend mogen wij u nog steeds van dienst zijn met de verkoop van LPG en gasflessen. Vanaf 11/05/2020 openen wij opnieuw volgens onze normale vast openingsuren.

Ma tem vrij: 8u30 – 12u30 en 13u00 – 17u30
Za: 8u30 – 12u30 (namiddag gesloten)

De LPG pomp zal open zijn tijdens momenten dat de shop open is. Zowel voor aankopen die binnen betaald worden als aan de buitenpaal. Mogen wij u wel vragen om zoveel mogelijk uw tankbeurt te betalen aan de buitenpaal om zo contact met onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken.

Wij rekenen op u om op deze locaties de maatregelen betreft social distancing correct toe te passen en te respecteren, waarvoor onze dank.

 

Openingsuren Vulcentrum Tienen

U kan in Tienen terecht tijdens volgende aangepaste openingsuren:

Ma: gesloten
Di: 9u-12u (namiddag gesloten)
Woe: gesloten
Do: 9u-12u (namiddag gesloten)
Vrij: gesloten

Wij rekenen op u om ook op deze locatie de maatregelen betreft social distancing correct toe te passen en te respecteren, waarvoor onze dank.

 

Voor automatische klanten 

Gelieve ons te verwittigen indien u GEEN automatische levering nodig heeft. Dit kan per mail [email protected] of per telefoon op 0800 21 800 tussen 9u en 15u. Wij denken hier in het bijzonder aan de restaurants en marktkramers die een sluitingsperiode moeten respecteren. Wij wensen deze klanten alvast veel sterkte toe in deze zware economische situatie.

Zonder tegenbericht komen wij dus wel automatisch leveren zoals al jaar en dag is afgesproken.

 

Dank voor uw begrip en medewerking,

Het Multigas team