Multigas verdeelt een compleet assortiment gasflessen voor alle toepassingen.

Propaan 10,5 kg, 18 kg en 46,5 kg

Dit zijn de meest gangbare formaten van een propaan gasfles. Klanten gebruiken deze voor allerlei thuistoepassingen: van kookfornuis tot  terrasverwarming, boiler, barbecue, … De gasfles staat altijd buiten opgesteld.

Aansluiting: de kraan van een 10,5 kg fles heeft een binnen- of buitendraad. Flessen van 18 kg of meer hebben altijd een binnendraad aansluiting. Dit is belangrijk voor de keuze van uw ontspanner.

Propaan 2 kg en 3 kg

De patronen van 2 kg en 3 kg worden in de winkel verkocht, en kunnen op aanvraag ook in Tienen worden afgehaald. Multigas verkoopt voornamelijk de merken Campingaz en Sievert.

Aansluiting: Deze kraan is een click-on systeem en past op de toepassingen van het bijhorende merk.

Propaan 5 kg en 7,5 kg – barbecue of kampeergasflessen

Deze gasflessen van 5 kg of 7,5 kg worden aangekocht door de klant en blijven zijn/haar eigendom. De (her)vulling van deze flessen kan in elk erkend vulcentrum. Onder meer in ons eigen vulcentrum te Tienen. Tip: wanneer u twee flessen aankoopt, kan u één fles laten hervullen terwijl u nog steeds beschikt over een reserve.

Aansluiting: Deze kraan heeft een DIN aansluiting (speciaal type buitendraad), die vooral in de kampeerwereld wordt gebruikt.

Propaan LPG-flessen

Deze flessen met eigen overvulbeveiliging kunnen gevuld worden aan elk LPG-station in Europa. Ze zijn verkrijgbaar in de Multigas Shop.

Aansluiting: U hebt keuze uit DIN, POL of SHELL. Aan onze LPG pomp liggen alle nodige vervalstukken om uw fles zelf te kunnen vullen.

Industriële gassen

In de Multigas Shop te Gent kan u ook industriële gassen (zoals argon, menggas, waterstof, helium,…) en ballongas verkrijgen.

Vragen over gasflessen?

Wij hebben het antwoord. We helpen je graag verder met alle vragen over flessen propaan- en butaangas.

Contacteer ons gerust voor meer informatie!