Prijzen

De prijzen schommelen zeer frequent, u kan het actuele tarief nakijken op webpagina van het Ministerie van Economische Zaken.

De prijs van de fles voor huishoudelijk gebruik omvat de energietaks, de structurele bijdrage voor Sociaal Verwarmingsfonds en alle accijnzen. Klik op de onderstaande knop om uit te zoeken of u recht heeft op een warmtetoelage van het U kan op de website van het Sociaal Verwarmingsfonds uitzoeken of u recht heeft op een warmtetoelage.

Waarborgen

Wanneer je voor het eerst een Multigasfles aanschaft betaal je een waarborg. Deze bedraagt €15 voor een kleine fles (tot 12,5 kg) en €30 voor een grotere fles (meer dan 12,5 kg). U ontvangt een waarborgkaart, die je best goed bewaart. Bij een volgende aankoop ruil je de lege Multigasfles voor een volle Multigasfles. U betaalt enkel de vulling.
Wanneer je de gasfles niet meer nodig hebt, breng je de lege fles met kap en kraan terug binnen. U krijgt in ruil voor de waarborgkaart de betaalde waarborg terug.

Flessen van minder dan 8kg worden steeds aangekocht door de klant, en zijn niet onderhevig aan het waarborgsysteem. U bent eigenaar van de fles.

Vragen over gasflessen?

Wij hebben het antwoord. We helpen je graag verder met alle vragen over flessen propaan- en butaangas.

Contacteer ons gerust voor meer informatie!