Levering

Multigas beschikt over moderne vrachtwagens die beantwoorden aan de EURO 5 norm, uitgerust met temperatuurgecorrigeerde tellers. Onze eigen Multigas chauffeurs vormen het visitekaartje van de onderneming, kennen de behoeften van de klant en zijn bijzonder goed vertrouwd met de werking van gastanks.

Indien u dit wenst verwittigen wij u een dag op voorhand per sms van de levering.

Bij elke levering voert de chauffeur een visuele uitwendige controle van de tank uit. Eventuele gebreken worden gemeld en meteen verholpen door het eigen technisch team, en de eventuele herstelling wordt zo snel mogelijk ingepland. Meer over levering lees je hier.

Betaling

Multigas beschikt over verschillende betalingsmogelijkheden, afgestemd op uw maat. U kan bij de chauffeur betalen met bancontact of cash, of u kan ervoor kiezen maandelijks een vast bedrag over te schrijven. Daarnaast kan u ook op voorhand een vooraf afgesproken bedrag overschrijven.

Afstandslezing

Indien gewenst kan Multigas, dmv een afstandslezing, dagelijks bijhouden welke de stand is van uw tank. Wij zorgen dat u nooit zonder valt en komen tijdig en automatisch uw tank vullen. Er wordt een dag op voorhand een SMS gestuurd om u te verwittigen over deze levering.

Vragen over gas?

Wij hebben het antwoord. We helpen je graag verder met alle vragen over propaan- en butaangas.
Van gasfles en gastanks tot levering van gas aan huis of bedrijf.